gjeni suplemente tuaja illyrians

Dyqan

Blini produkte premium me lehtësi dhe besim!

BCAA

bcaa cola

18

30 racione

BCAA luan një rol vendimtar në rikuperimin e muskujve, duke lejuar stërvitje më të shpeshta me intensitet më të lartë.

Rimëkëmbja e muskujve
Menaxhimi i peshës

Creatine

17

30 racione

Përdoret gjerësisht në industrinë e fitnesit për të përmirësuar performancën fizike, për të përmirësuar forcën dhe për të mbështetur rritjen e muskujve.

 • Forca dhe Fuqia
 • Rimëkëmbja e muskujve

PWO

20

30 racione

Përzierje e përbërësve të zgjedhur me kujdes të krijuar për të ndezur energjinë tuaj, për të rritur fokusin dhe për të shtyrë kufijtë tuaj fizikë.

 • Energji e rritur
 • Nivelet e Energjisë

Testosterone

16

60 kapsula

Testosteroni njihet për efektet e tij anabolike, duke nxitur zhvillimin dhe mirëmbajtjen e masës muskulore.

 • Nivelet e Energjisë
 • Masa muskulore

Whey

20

Suplementet e proteinës së hirrës janë një burim i vlefshëm dhe i përshtatshëm i proteinave me cilësi të lartë me një sërë përfitimesh për shëndetin dhe fitnesin.

 • Burimi i proteinave
 • Riparimi i muskujve

Gainer

Fitues
20

Nëse qëllimi juaj është të fitoni peshë dhe të ndërtoni masë muskulore, 100% Mass Premium është një shtesë e shkëlqyer për dietën tuaj të rregullt.

 • Teprica kalorike
 • Proteinat cilësore
bcaa cola

BCAA

18

30 per vaske

BCAA luan një rol vendimtar në rikuperimin e muskujve, duke lejuar stërvitje më të shpeshta me intensitet më të lartë.

 • Rimëkëmbja e muskujve
 • Menaxhimi i peshës

Creatine

17

30 per vaske

Përdoret gjerësisht në industrinë e fitnesit për të përmirësuar performancën fizike, për të përmirësuar forcën dhe për të mbështetur rritjen e muskujve.

 • Forca dhe Fuqia
 • Rimëkëmbja e muskujve

PWO

20

30 per vaske

Përzierje e përbërësve të zgjedhur me kujdes të krijuar për të ndezur energjinë tuaj, për të rritur fokusin dhe për të shtyrë kufijtë tuaj fizikë.

 • Energji e rritur
 • Nivelet e Energjisë

Testosterone

16

30 per vaske

Testosteroni njihet për efektet e tij anabolike, duke nxitur zhvillimin dhe mirëmbajtjen e masës muskulore.

 • Nivelet e Energjisë
 • Masa muskulore

Whey

20

30 per vaske

Suplementet e proteinës së hirrës janë një burim i vlefshëm dhe i përshtatshëm i proteinave me cilësi të lartë me një sërë përfitimesh për shëndetin dhe fitnesin.

 • Burimi i proteinave
 • Riparimi i muskujve
Fitues

Gainer

20

30 per vaske

Nëse qëllimi juaj është të fitoni peshë dhe të ndërtoni masë muskulore, 100% Mass Premium është një shtesë e shkëlqyer për dietën tuaj të rregullt.

 • Teprica kalorike
 • Proteinat cilësore
Shopping Cart
sqShqip
0