mësoni më shumë për historinë tonë krenare

historia jonë

llyrian Supplements u themelua në vitin 2020 nga një grup i vogël njerëzish të përkushtuar me përvojë të gjatë në industrinë e shëndetit/suplementeve. Sot, gati 3 vjet më vonë, ne mund të prezantojmë me krenari një gamë të gjerë produktesh shqiptare me diçka për të gjithë.

Illyrian Soldier

Cilësia dhe kënaqësia e klientit kanë qenë gjithmonë fjalë kyçe në biznes. Ne kemi produkte për atletin që vënë në radhë të parë cilësinë dhe rezultatet. E gjithë gama e produkteve tona bazohet në gjetjet më të fundit të kërkimit dhe është inovative dhe unike. Gama e produkteve Illyrian Supplements është formuluar, zhvilluar dhe prodhuar tërësisht në Suedi. Prodhimi zhvillohet në një mjedis të çertifikuar rreptësisht GMP, i cili garanton siguri dhe cilësi. Qëllimi është të jemi “i pari tek i fundit” me një çmim konkurrues. E para në gamën tonë të produkteve erdhi PWO, e cila me formulën e saj u bë trendi se si duhet të duket një produkt i klasit të parë para stërvitjes. Sot është një nga produktet më të njohura dhe më të njohura shqiptare para stërvitjes me emrin ILLYRIANS BCAA dhe si një gotë e gatshme për pije e përshtatshme dhe shumë e koncentruar.

çfarë i bën produktet tona unike?

Përvoja jonë në stërvitjen dhe ushqimin sportiv na bën të kuptojmë se çfarë keni nevojë ju, si atlet apo ushtrues i përditshëm. Njohuritë tona se si të zhvillojmë produkte për t’ju dhënë 100% kënaqësi. Produktet tona përbëhen vetëm nga përbërës të kontrolluar me kujdes. Procesi i prodhimit është i garantuar me cilësi në çdo fazë.

Illyrian Soldier

Përmes punës së përkushtuar dhe pasionit për stërvitjen dhe performancën sportive, Illyians Supplements zhvillon vazhdimisht shije dhe produkte të reja emocionuese me pak shtesë për stërvitjen tuaj. Cilësia suedeze kur asgjë veç më të mirës nuk është mjaft e mirë! Shëndeti juaj ka rëndësi!

shpërndarje efikase

Në Illyians, ne besojmë se praktikat e përgjegjshme të biznesit janë thelbësore për mirëqenien e planetit tonë. Duke na zgjedhur ne, ju jo vetëm që fitoni akses në një përzgjedhje të përzgjedhur të produkteve miqësore me mjedisin, por gjithashtu kontribuoni në një të ardhme më të gjelbër përmes metodave tona të zhytura në mendime dhe të qëndrueshme.

Delivery driver delivering Illyrian Supplements to a customer

illyrians

mësoni më shumë për historinë tonë krenare

Historia jonë

llyrian Supplements u themelua në vitin 2020 nga një grup i vogël njerëzish të përkushtuar me përvojë të gjatë në industrinë e shëndetit/suplementeve. Sot, gati 3 vjet më vonë, ne mund të prezantojmë me krenari një gamë të gjerë produktesh shqiptare me diçka për të gjithë.

Cilësia dhe kënaqësia e klientit kanë qenë gjithmonë fjalë kyçe në biznes. Ne kemi produkte për atletin që vënë në radhë të parë cilësinë dhe rezultatet. E gjithë gama e produkteve tona bazohet në gjetjet më të fundit të kërkimit dhe është inovative dhe unike. Gama e produkteve Illyrian Supplements është formuluar, zhvilluar dhe prodhuar tërësisht në Suedi. Prodhimi zhvillohet në një mjedis të çertifikuar rreptësisht GMP, i cili garanton siguri dhe cilësi. Qëllimi është të jemi “i pari tek i fundit” me një çmim konkurrues. E para në gamën tonë të produkteve erdhi PWO, e cila me formulën e saj u bë trendi se si duhet të duket një produkt i klasit të parë para stërvitjes. Sot është një nga produktet më të njohura dhe më të njohura shqiptare para stërvitjes me emrin ILLYRIANS BCAA dhe si një gotë e gatshme për pije e përshtatshme dhe shumë e koncentruar.

çfarë i bën produktet tona unike?

Përvoja jonë në stërvitjen dhe ushqimin sportiv na bën të kuptojmë se çfarë keni nevojë ju, si atlet apo ushtrues i përditshëm. Njohuritë tona se si të zhvillojmë produkte për t’ju dhënë 100% kënaqësi. Produktet tona përbëhen vetëm nga përbërës të kontrolluar me kujdes. Procesi i prodhimit është i garantuar me cilësi në çdo fazë. Përmes punës së përkushtuar dhe pasionit për stërvitjen dhe performancën sportive, Illyians Supplements zhvillon vazhdimisht shije dhe produkte të reja emocionuese me pak shtesë për stërvitjen tuaj. Cilësia suedeze kur asgjë veç më të mirës nuk është mjaft e mirë! Shëndeti juaj ka rëndësi!

Dorëzimi efikas

Në Illyians, ne besojmë se praktikat e përgjegjshme të biznesit janë thelbësore për mirëqenien e planetit tonë. Duke na zgjedhur ne, ju jo vetëm që fitoni akses në një përzgjedhje të përzgjedhur të produkteve miqësore me mjedisin, por gjithashtu kontribuoni në një të ardhme më të gjelbër përmes metodave tona të zhytura në mendime dhe të qëndrueshme.

rreth nesh

Eksploroni historinë tonë të pasur Illyrian për të mësuar më shumë.

Cilësia dhe kënaqësia e klientit kanë qenë gjithmonë fjalë kyçe në biznes. Ne kemi produkte për atletin që vënë në radhë të parë cilësinë dhe rezultatet. E gjithë gama e produkteve tona bazohet në gjetjet më të fundit të kërkimit dhe është inovative dhe unike. Gama e produkteve Illyrian Supplements është formuluar, zhvilluar dhe prodhuar tërësisht në Suedi. Prodhimi zhvillohet në një mjedis të çertifikuar rreptësisht GMP, i cili garanton siguri dhe cilësi. Qëllimi është të jemi “i pari tek i fundit” me një çmim konkurrues. E para në gamën tonë të produkteve erdhi PWO, e cila me formulën e saj u bë trendi se si duhet të duket një produkt i klasit të parë para stërvitjes. Sot është një nga produktet më të njohura dhe më të njohura shqiptare para stërvitjes me emrin ILLYRIANS BCAA dhe si një gotë e gatshme për pije e përshtatshme dhe shumë e koncentruar.

llyrian Supplements u themelua në vitin 2020 nga një grup i vogël njerëzish të përkushtuar me përvojë të gjatë në industrinë e shëndetit/suplementeve. Sot, gati 3 vjet më vonë, ne mund të prezantojmë me krenari një gamë të gjerë produktesh shqiptare me diçka për të gjithë.

Historia jonë

Pse të zgjidhni Illyians Supplements?

Përvoja jonë në stërvitjen dhe ushqimin sportiv na bën të kuptojmë se çfarë keni nevojë ju, si atlet apo ushtrues i përditshëm. Njohuritë tona se si të zhvillojmë produkte për t’ju dhënë 100% kënaqësi. Produktet tona përbëhen vetëm nga përbërës të kontrolluar me kujdes. Procesi i prodhimit është i garantuar me cilësi në çdo fazë. Përmes punës së përkushtuar dhe pasionit për stërvitjen dhe performancën sportive, Illyians Supplements zhvillon vazhdimisht shije dhe produkte të reja emocionuese me pak shtesë për stërvitjen tuaj. Cilësia suedeze kur asgjë veç më të mirës nuk është mjaft e mirë! Shëndeti juaj ka rëndësi!

Në Illyians, ne besojmë se praktikat e përgjegjshme të biznesit janë thelbësore për mirëqenien e planetit tonë. Duke na zgjedhur ne, ju jo vetëm që fitoni akses në një përzgjedhje të përzgjedhur të produkteve miqësore me mjedisin, por gjithashtu kontribuoni në një të ardhme më të gjelbër përmes metodave tona të zhytura në mendime dhe të qëndrueshme.

Shopping Cart
sqShqip
0