Cilat suplemente janë më të mira për ju?

BCAA nxit rikuperimin e muskujve

bcaa watermelon

Aminoacidet me zinxhir të degëzuar (BCAA) janë një grup i tre aminoacideve thelbësore – leucina, izoleucina dhe valina, dhe janë të njohura për shkak të përfitimeve të tyre të shumta dhe aplikimeve të gjithanshme.

BCAA luan një rol vendimtar në rikuperimin e muskujve, duke lejuar stërvitje më të shpeshta me intensitet më të lartë. Për më tepër, trupi mund të përdorë BCAA si një burim energjie i cili mund të jetë i dobishëm për stërvitjen e qëndrueshmërisë.

Proteina e hirrës ndërton masën e muskujve

Suplementet e proteinës së hirrës janë një burim i vlefshëm dhe i përshtatshëm i proteinave me cilësi të lartë me një sërë përfitimesh për shëndetin dhe fitnesin. Pavarësisht nëse mbështet rritjen e muskujve, ndihmon në menaxhimin e peshës ose siguron një burim të shpejtë dhe të përshtatshëm proteinash, proteina e hirrës është vendosur si një komponent themelor i të ushqyerit për individët që ndjekin qëllime të ndryshme shëndetësore dhe fitnesi.

PWO rrit performancën e stërvitjes

Furnizoni udhëtimin tuaj të fitnesit me suplementet tona më të fundit para stërvitjes, të krijuara për të ndezur nivelet tuaja të energjisë dhe për të maksimizuar potencialin tuaj të stërvitjes. Pavarësisht nëse jeni një atlet me përvojë ose një entuziast fitnesi, formulat tona të krijuara me kujdes janë krijuar për të shtyrë kufijtë tuaj dhe për të dhënë rezultate të pashembullta.

Arritni qartësi mendore si kurrë më parë. Formulat tona para stërvitjes janë krijuar për të mprehur fokusin tuaj dhe për të rritur përqendrimin, duke ju lejuar të kanalizoni energjinë tuaj atje ku ka më shumë rëndësi – në qëllimet tuaja. Qëndroni në zonë dhe lërini shpërqendrimet të zbehen ndërsa shtypni objektivat tuaja të stërvitjes.

Supplements përmirësojnë performancën sportive

Kreatina përmirëson forcën dhe qëndrueshmërinë

Suplement proteinash për peshën dhe forcën e Creatine Illyrian

Suplementet e kreatinës përdoren gjerësisht në komunitetin e fitnesit dhe sportit për shkak të aftësisë së tyre për të rritur performancën fizike, për të përmirësuar forcën dhe për të mbështetur rritjen e muskujve.

Kreatina është veçanërisht e popullarizuar në mesin e atletëve të forcës dhe fuqisë, duke përfshirë peshëngritësit, ngritësit e fuqisë dhe vrapuesit, për shkak të aftësisë së saj për të përmirësuar performancën shpërthyese. Me profilin e saj të sigurisë dhe shkathtësinë, kreatina konsiderohet si një nga suplementet më efektive dhe më të përdorura në komunitetin e fitnesit dhe sportit.

Testosterone boosts muscle growth naturally

Testosteroni njihet për efektet e tij anabolike, duke nxitur zhvillimin dhe mirëmbajtjen e masës muskulore. Nivelet më të larta të testosteronit shoqërohen me rritje të forcës.

Testosteroni është një hormon jetik me një sërë funksionesh në trup, duke ndikuar në shëndetin fizik, mendor dhe seksual. Vendimi për të përdorur testosteronin, veçanërisht për arsye jo mjekësore, duhet të merret nën drejtimin e një profesionisti të kujdesit shëndetësor.

Gainer rrit në mënyrë efektive marrjen e kalorive

Muscle Gainer

Optimale për fituesit e fortë që kanë vështirësi në ndërtimin e masës dhe shtimin e peshës

Kjo pije është e pasur me proteina, të cilat e ndihmojnë trupin të ruajë dhe në të njëjtën kohë të rrisë masën muskulore. Vlera e lartë e karbohidrateve në pije e mban nivelin e insulinës në trup në një nivel të mirë, gjë që redukton ndarjen e proteinave dhe i lejon trupit të optimizojë ndërtimin e indeve të reja të muskujve.

Nëse qëllimi juaj është të fitoni peshë dhe të ndërtoni masë muskulore, 100% Mass Premium është një shtesë e shkëlqyer për dietën tuaj të rregullt. Me ndihmën e kësaj pije, ju lehtë mund të rrisni marrjen e kalorive dhe kështu të shtoni peshë në lidhje me stërvitjen.

illyrians

duke përmirësuar forcën dhe qëndrueshmëri

Cilat suplemente janë më të mira për ju?

BCAA

Aminoacidet me zinxhir të degëzuar (BCAA) janë një grup i tre aminoacideve thelbësore – leucina, izoleucina dhe valina, dhe janë të njohura për shkak të përfitimeve të tyre të shumta dhe aplikimeve të gjithanshme.

BCAA luan një rol vendimtar në rikuperimin e muskujve, duke lejuar stërvitje më të shpeshta me intensitet më të lartë. Për më tepër, trupi mund të përdorë BCAA si një burim energjie i cili mund të jetë i dobishëm për stërvitjen e qëndrueshmërisë.

Suplementi optimal për mbështetjen e muskujve

WHEY

Suplementet e proteinës së hirrës janë një burim i vlefshëm dhe i përshtatshëm i proteinave me cilësi të lartë me një sërë përfitimesh për shëndetin dhe fitnesin. Pavarësisht nëse mbështet rritjen e muskujve, ndihmon në menaxhimin e peshës ose siguron një burim të shpejtë dhe të përshtatshëm proteinash, proteina e hirrës është vendosur si një komponent themelor i të ushqyerit për individët që ndjekin qëllime të ndryshme shëndetësore dhe fitnesi.

Suplementi optimal për Burimin e Proteinës

pwo

Furnizoni udhëtimin tuaj të fitnesit me suplementet tona më të fundit para stërvitjes, të krijuara për të ndezur nivelet tuaja të energjisë dhe për të maksimizuar potencialin tuaj të stërvitjes. Pavarësisht nëse jeni një atlet me përvojë ose një entuziast fitnesi, formulat tona të krijuara me kujdes janë krijuar për të shtyrë kufijtë tuaj dhe për të dhënë rezultate të pashembullta.

Arritni qartësi mendore si kurrë më parë. Formulat tona para stërvitjes janë krijuar për të mprehur fokusin tuaj dhe për të rritur përqendrimin, duke ju lejuar të kanalizoni energjinë tuaj atje ku ka më shumë rëndësi – në qëllimet tuaja. Qëndroni në zonë dhe lërini shpërqendrimet të zbehen ndërsa shtypni objektivat tuaja të stërvitjes.

Suplementi optimal për rritjen e energjisë

Kreatinë

Suplementet e kreatinës përdoren gjerësisht në komunitetin e fitnesit dhe sportit për shkak të aftësisë së tyre për të rritur performancën fizike, për të përmirësuar forcën dhe për të mbështetur rritjen e muskujve.

Kreatina është veçanërisht e popullarizuar në mesin e atletëve të forcës dhe fuqisë, duke përfshirë peshëngritësit, ngritësit e fuqisë dhe vrapuesit, për shkak të aftësisë së saj për të përmirësuar performancën shpërthyese. Me profilin e saj të sigurisë dhe shkathtësinë, kreatina konsiderohet si një nga suplementet më efektive dhe më të përdorura në komunitetin e fitnesit dhe sportit.

Suplement optimal për rritjen e forcës

testosteroni

Testosteroni njihet për efektet e tij anabolike, duke nxitur zhvillimin dhe mirëmbajtjen e masës muskulore. Nivelet më të larta të testosteronit shoqërohen me rritje të forcës.

Testosteroni është një hormon jetik me një sërë funksionesh në trup, duke ndikuar në shëndetin fizik, mendor dhe seksual. Vendimi për të përdorur testosteronin, veçanërisht për arsye jo mjekësore, duhet të merret nën drejtimin e një profesionisti të kujdesit shëndetësor.

Suplementi optimal për mbështetje hormonale

gainer

Optimale për fituesit e fortë që kanë vështirësi në ndërtimin e masës dhe shtimin e peshës

Kjo pije është e pasur me proteina, të cilat e ndihmojnë trupin të ruajë dhe në të njëjtën kohë të rrisë masën muskulore. Vlera e lartë e karbohidrateve në pije e mban nivelin e insulinës në trup në një nivel të mirë, gjë që redukton ndarjen e proteinave dhe i lejon trupit të optimizojë ndërtimin e indeve të reja të muskujve.

Nëse qëllimi juaj është të fitoni peshë dhe të ndërtoni masë muskulore, 100% Mass Premium është një shtesë e shkëlqyer për dietën tuaj të rregullt. Me ndihmën e kësaj pije, ju lehtë mund të rrisni marrjen e kalorive dhe kështu të shtoni peshë në lidhje me stërvitjen.

Suplement optimal për shtim në peshë

Suplementet

Zbuloni se cilat suplemente janë më të përshtatshmet për t'ju ndihmuar arrini qëllimet tuaja të fitnesit.

BCAA

Aminoacidet me zinxhir të degëzuar (BCAA) janë një grup i tre aminoacideve thelbësore – leucina, izoleucina dhe valina, dhe janë të njohura për shkak të përfitimeve të tyre të shumta dhe aplikimeve të gjithanshme.

BCAA luan një rol vendimtar në rikuperimin e muskujve, duke lejuar stërvitje më të shpeshta me intensitet më të lartë. Për më tepër, trupi mund të përdorë BCAA si një burim energjie i cili mund të jetë i dobishëm për stërvitjen e qëndrueshmërisë.

Suplementi optimal për mbështetjen e muskujve

Whey

Suplementet e proteinës së hirrës janë një burim i vlefshëm dhe i përshtatshëm i proteinave me cilësi të lartë me një sërë përfitimesh për shëndetin dhe fitnesin. Pavarësisht nëse mbështet rritjen e muskujve, ndihmon në menaxhimin e peshës ose siguron një burim të shpejtë dhe të përshtatshëm proteinash, proteina e hirrës është vendosur si një komponent themelor i të ushqyerit për individët që ndjekin qëllime të ndryshme shëndetësore dhe fitnesi.

Suplementi optimal për Burimin e Proteinës

PWO

Furnizoni udhëtimin tuaj të fitnesit me suplementet tona më të fundit para stërvitjes, të krijuara për të ndezur nivelet tuaja të energjisë dhe për të maksimizuar potencialin tuaj të stërvitjes. Pavarësisht nëse jeni një atlet me përvojë ose një entuziast fitnesi, formulat tona të krijuara me kujdes janë krijuar për të shtyrë kufijtë tuaj dhe për të dhënë rezultate të pashembullta.

Arritni qartësi mendore si kurrë më parë. Formulat tona para stërvitjes janë krijuar për të mprehur fokusin tuaj dhe për të rritur përqendrimin, duke ju lejuar të kanalizoni energjinë tuaj atje ku ka më shumë rëndësi – në qëllimet tuaja. Qëndroni në zonë dhe lërini shpërqendrimet të zbehen ndërsa shtypni objektivat tuaja të stërvitjes.

Suplementi optimal për rritjen e energjisë

Creatine

Suplementet e kreatinës përdoren gjerësisht në komunitetin e fitnesit dhe sportit për shkak të aftësisë së tyre për të rritur performancën fizike, për të përmirësuar forcën dhe për të mbështetur rritjen e muskujve.

Kreatina është veçanërisht e popullarizuar në mesin e atletëve të forcës dhe fuqisë, duke përfshirë peshëngritësit, ngritësit e fuqisë dhe vrapuesit, për shkak të aftësisë së saj për të përmirësuar performancën shpërthyese. Me profilin e saj të sigurisë dhe shkathtësinë, kreatina konsiderohet si një nga suplementet më efektive dhe më të përdorura në komunitetin e fitnesit dhe sportit.

Suplement optimal për rritjen e forcës

Testosterone

Testosteroni njihet për efektet e tij anabolike, duke nxitur zhvillimin dhe mirëmbajtjen e masës muskulore. Nivelet më të larta të testosteronit shoqërohen me rritje të forcës.

Testosteroni është një hormon jetik me një sërë funksionesh në trup, duke ndikuar në shëndetin fizik, mendor dhe seksual. Vendimi për të përdorur testosteronin, veçanërisht për arsye jo mjekësore, duhet të merret nën drejtimin e një profesionisti të kujdesit shëndetësor.

Suplementi optimal për mbështetje hormonale

Gainer

Optimale për fituesit e fortë që kanë vështirësi në ndërtimin e masës dhe shtimin e peshës

Kjo pije është e pasur me proteina, të cilat e ndihmojnë trupin të ruajë dhe në të njëjtën kohë të rrisë masën muskulore. Vlera e lartë e karbohidrateve në pije e mban nivelin e insulinës në trup në një nivel të mirë, gjë që redukton ndarjen e proteinave dhe i lejon trupit të optimizojë ndërtimin e indeve të reja të muskujve.

Nëse qëllimi juaj është të fitoni peshë dhe të ndërtoni masë muskulore, 100% Mass Premium është një shtesë e shkëlqyer për dietën tuaj të rregullt. Me ndihmën e kësaj pije, ju lehtë mund të rrisni marrjen e kalorive dhe kështu të shtoni peshë në lidhje me stërvitjen.

Suplement optimal për shtim në peshë

Shopping Cart
sqShqip
0