Creatine

17

& Free Shipping

Kreatina është një përbërës natyral që gjendet në sasi të vogla në ushqime të caktuara dhe sintetizohet në trup. Suplementet e kreatinës përdoren gjerësisht në komunitetin e fitnesit dhe sportit për shkak të aftësisë së tyre për të rritur performancën fizike, për të përmirësuar forcën dhe për të mbështetur rritjen e muskujve.

Availability: 3 stok

SKU: CRE-01 Kategori:
Guaranteed Safe Checkout

Illyrians Kreatinë

Illyrian Creatine Banner
Illyrian Creatine Banner

Kreatina është një përbërës natyral që gjendet në sasi të vogla në ushqime të caktuara dhe sintetizohet në trup. Suplementet e kreatinës përdoren gjerësisht në komunitetin e fitnesit dhe sportit për shkak të aftësisë së tyre për të rritur performancën fizike, për të përmirësuar forcën dhe për të mbështetur rritjen e muskujve.

Wikipedia >

Kthehu mbrapa >

Përfitimet e suplementeve të kreatinës:

Rritja e prodhimit të ATP-së – Kreatina luan një rol vendimtar në prodhimin e adenozinës trifosfatit (ATP), monedha primare e energjisë e qelizave. Plotësimi me kreatinë rrit disponueshmërinë e ATP, duke siguruar më shumë energji për aktivitete me intensitet të lartë dhe me kohëzgjatje të shkurtër.

Forca dhe fuqia e përmirësuar – Plotësimi i kreatinës është treguar vazhdimisht se rrit forcën dhe fuqinë gjatë stërvitjes me rezistencë dhe aktiviteteve shpërthyese. Kjo është veçanërisht e dobishme për atletët e përfshirë në aktivitete që kërkojnë përpjekje të shkurtra maksimale.

Rimëkëmbja e përmirësuar e muskujve – Kreatina mund të ketë një rol në reduktimin e dëmtimit dhe inflamacionit të qelizave të muskujve, duke kontribuar në rikuperimin më të shpejtë pas ushtrimeve intensive.

Hidratimi i muskujve – Kreatina tërheq ujin në qelizat e muskujve, duke çuar në rritjen e hidratimit të qelizave. Kjo mund të kontribuojë në vëllimin e qelizave, duke promovuar një mjedis anabolik që mbështet rritjen e muskujve.

Rritja e masës muskulore – Plotësimi i kreatinës është shoqëruar me një rritje të masës muskulore, kryesisht për shkak të mbajtjes së ujit brenda qelizave të muskujve dhe, në një masë më të vogël, rritjes së sintezës së proteinave.

Kush janë suplementet e kreatinës të dizajnuara për:

Atletët e forcës dhe fuqisë – Kreatina është veçanërisht e popullarizuar në mesin e atletëve të forcës dhe fuqisë, duke përfshirë peshëngritësit, ngritësit e fuqisë dhe vrapuesit, për shkak të aftësisë së saj për të përmirësuar performancën shpërthyese.

Bodybuilders – Individët e angazhuar në bodybuilding dhe trajnime të fokusuara në hipertrofi mund të përfitojnë nga plotësimi i kreatinës për të mbështetur rritjen e muskujve dhe për të përmirësuar performancën e stërvitjes.

Atletët me intensitet të lartë – Atletët që marrin pjesë në sporte që kërkojnë shpërthime të shkurtra përpjekjesh intensive, si futbolli, basketbolli dhe vrapimi, mund të përdorin kreatinë për të përmirësuar performancën e tyre.

Përdorimi:

Koha: Kreatina monohidrat, forma më e hulumtuar e kreatinës, mund të merret në çdo kohë të ditës. Disa individë preferojnë ta marrin atë rreth kohës së stërvitjes së tyre për lehtësi.

Dozimi: Një dozë tipike mirëmbajtjeje e kreatinës monohidrat është 3-5 gram në ditë. Kjo mund të rregullohet në bazë të peshës trupore, masës muskulore dhe përgjigjes individuale.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Creatine”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Shopping Cart
sqShqip
0